Zavod za zdravstvene dejavnosti in svetovanje eVITA

Obvestila

Domov / Obvestila / Varna e-komunikacija

Varna e-komunikacija

Objavljeno: 30.09.2022

Spoštovani pacienti!

Zaradi uveljavitve evropske uredbe o varovanju osebnih podatkov vam sporočamo, da je elektronska komunikacija za pošiljanje občutljivih podatkov (osebni in zdravstveni podatki) preko sedanjega elektronskega naslova UKINJENA. Če ste poslali e-pošto, ki vsebuje/zahteva uporabo osebnih podatkov, nanjo ne bomo odgovarjali.

Komunikacijo z nami lahko opravite LE preko povezave vgrajene v naši spletni strani, ki vas preusmeri v aplikacijo Gospodar zdravja, ki omogoča varno kriptirano komunikacijo. Uporaba storitve Gospodar zdravja je za paciente brezplačna, z njo dobite tudi možnost vodenja osebnega zdravstvenega kartona.

Preko spletne strani oz. z uporabo aplikacije Gospodar zdravja lahko varno:
– se naročite na pregled pri zdravnici (z izborom željenega prostega termina, označenega zeleno),
– naročite recepte, napotnico, bolniški list
– pošljete sporočilo

Če za uporabo Gospodarja zdravja še nimate uporabniškega imena in gesla, se morate predhodno brezplačno registrirati, da si ustvarite svoj varni profil (https://www.gospodar-zdravja.si/registration/patient/). Sledite navodilom na spletni strani.

Dodatna navodila najdete tudi med pogostimi vprašanji na strani Gospodarja zdravja (https://www.gospodar-zdravja.si/pogosta-vprasanja/ – vprašanje: »Kako si ustvarim svoj varni profil v Gospodarju zdravja in sodelujem s svojim zdravnikom na daljavo?«).

Informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo TUKAJ.

Zavod eVITA

Copyright © 2020 - 2024 Zavod za zdravstvene dejavnosti in svetovanje eVITA, Vse pravice pridržane!